סדנאות גיבוש לעובדים המתבססות על אוכל בכללי ועל שוקולד בפרט הן אחת הדרכים הטובות ביותר לאחד את צוות העובדים דרך העולם המרתק של השוקולד. אצלנו בבית מוקאיה תוכלו להרגיש את השוקולד בקצות האצבעות וללמוד על התהליך המיוחד שמביא לעולם טעמים מרהיבים של שוקולד בצורות שונות. באמצעות הסדנאות המגוונות שלנו תוכלו ליהנות מהטעמים המענגים שיוצאים מהמפעל הקסום שהקים עודד מקסימוב. את התשוקה שלו לשוקולד מימש עודד בהקמת המותג שלנו ואת הסדנאות הוא מעביר בלב ליבו של מרכז השוקולד המופלא הזה.
סדנאות גיבוש לעובדים שמשאירות טעם טוב
סדנאות גיבוש על טהרת השוקולד יהוו חוויה משותפת שלכם ללמוד על השוקולד ודרכי הטיפול והעבודה הנכונות איתו. חלק מהנקודות הללו כוללות:
- שוקולד ומים לא מתערבבים כלל – ברגע שאתם ממיסים שוקולד ומערבבים אותו עם מים, אתם מקבלים גוש חום שאי אפשר להשתמש בו יותר. השוקולד מתערבב בצורה נפלאה עם חומרי גלם אחרים כמו חמאה, שמנת וחלב, אך לא מים.
- אש ישירה – את ההמסה של השוקולד יש לבצע בבן מארי ולא על אש ישירה. שוקולד נשרף מהר מאוד בטמפרטורות נמוכות יחסית, על כן החימום שלו חיים להתבצע בהדרגה על מנת שלא להרוס אותו.
- אחסון נכון של שוקולד – ידעתם שלא כדאי לשמור שוקולד במקרר? את השוקולד מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקום קריר וחשוך. במקרר השוקולד סופח לחות רבה ועל כן הטעם והמרקם שלו עלולים להשתנות לאורך זמן.
- איכות השוקולד – בסדנה תוכלו ללמוד על ההבדלים בהרכב שוקולד חלב, מריר לבן ואפילו צימקאו בעזרתו מצפים עוגות לרוב.
האירוע המושלם לכל חברה
סדנאות שוקולד נועדו להשתתפות של מספר אנשים החל מזוג ועד לכעשרים אנשים. שהרי האושר נועד שיחלקו אותו עם אנשים אהובים. סדנת שוקולד במרכז יכולה להיות האטרקציה המושלמת עבור יום הולדת, פעילות זוגית, מסיבת רווקות ואפילו אירוע משפחתי או ערב צוות. את הסדנה מעביר עודד מקסימוב בליבו של בית מוקאיה. אין ספק כי זוהי הדרך האידיאלית ליצור זיכרונות מתוקים עם האנשים שיקרים לנו יותר מכל.