LOADING
עגלת קניות

אין מוצרים בסל הקניות.

tel email whatsapp instagram
logo

טופס הצעת מחיר

אנא מלא את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

    חנות השוקולד מוקאיה, הממוקמת בלב כיכר המדינה, היא לא רק בית לשוקולד פרימיום אלא גם מקום שבו אומנות השוקולד מגיעה לשיאה. השוקולטייר עודד מקסימוב, המייסד והיוצר מאחורי מוקאיה, מביא איתו ניסיון עשיר בעולם השוקולד, ומשלב מסורת קלאסית עם טכניקות חדשניות ליצירת פרלינים ייחודיים. הפרלינים והטעמים מתחדשים ומשתנים בהתאם לעונתיות וחומרי גלם, האיכותיים ביותר. אחד התחומים שבו ניכרת הייחודיות של מוקאיה הוא הכנת פרלינים עם ליקרים, ליקר שוקולד, ליקר קפה או טעמים מפתיעים אחרים- תהליך מוקפד הדורש מיומנות גבוהה ודיוק יוצא דופן.


    שלב ראשון: בחירת חומרי הגלם האיכותיים ביותר

    עודד מקסימוב מקפיד על שימוש בשוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן באיכות הגבוהה ביותר, לצד ליקרים מובחרים המיובאים ממיטב היצרנים בעולם.

    הליקרים בהם משתמשים במוקאיה כוללים:

    ליקר קפה איכותי, המעניק עומק ועושר לטעמי השוקולד.

    ליקר תפוזים (כגון קואנטרו או גראן מרנייה) שמשתלב נהדר עם שוקולד מריר.

    ליקר דובדבנים (קירש) – בחירה קלאסית שמעניקה לפרלינים טעמים פירותיים עשירים.

    אמרטו וליקרים על בסיס שקדים – לטעמי אגוזים מעודנים.


    שלב שני: יצירת מעטפת הפרלין

    לאחר בחירת חומרי הגלם, מתחיל תהליך יצירת הפרלינים. השוקולד מטומפר בקפידה – זהו תהליך חימום וקירור מבוקר המבטיח ברק ומרקם מושלם.

    השוקולד מותך ונשפך אל תבניות סיליקון או פוליקרבונט, שם הוא נצמד לדפנות ויוצר מעטפת דקה אך יציבה. לאחר מכן התבניות מתהפכות ומנוקות מעודפי שוקולד, ליצירת חלל פנימי מושלם למילוי הליקר.


    שלב שלישי: שילוב הליקרים בפרלין

    המילוי של כל פרלין מתבצע בשלב זה, תוך שימוש בשיטות שונות:

    1.שילוב ישיר של הליקר – מזיגה ישירה של הליקר לחלל הפרלין.

    2.יצירת גנאש ליקרי – שילוב הליקר עם גנאש שוקולד קטיפתי, מה שמעניק לפרלין מרקם רך ומלטף.

    3.קרמל עם ליקר – טכניקה מיוחדת שמשלבת קרמל עשיר עם נגיעות ליקר עדינות.

    האיזון בין הליקר לשוקולד הוא קריטי – יותר מדי ליקר עלול לפגוע במרקם, ומעט מדי לא יאפשר לטעמים להתבלט.


    שלב רביעי: סגירת הפרלין וצביעה אומנותית

    לאחר שהמילוי מתייצב, שופכים שכבה דקה נוספת של שוקולד מריר או שוקולד חלב כדי לסגור את הפרלין. התהליך הזה מתבצע במהירות ובדיוק כדי לשמור על המבנה האחיד של השוקולד.

    כדי להוסיף נופך יוקרתי, חלק מהפרלינים נצבעים בצבעי זהב, כסף או דוגמאות אמנותיות שמשקפות את הרמה הגבוהה של מוקאיה.


    שלב חמישי: יישון ובקרת איכות קפדנית

    בשלב הסופי, הפרלינים עוברים שלב יישון קצר שמאפשר לטעמים להתמזג ולהתפתח. לאחר מכן הם נבדקים בקפידה, וכל פרלין נבחן כדי לוודא שהוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של עודד מקסימוב.


    חוויה יוקרתית בחנות השוקולד של מוקאיה

    הפרלינים עם ליקרים של מוקאיה אינם רק תוצר של טכניקה מעולה – הם חלק מחוויית קנייה יוקרתית בלב כיכר המדינה.

    המבקרים בחנות יכולים ליהנות מטעימות מודרכות, לגלות שילובי טעמים מפתיעים ולבחור מארזי פרלינים אישיים בעיצוב מוקפד. עודד מקסימוב מקפיד על חוויית קנייה בוטיקית, שבה כל לקוח מקבל יחס אישי והסבר על סוגי השוקולדים והליקרים.

    מארז שוקולד ויין – שילובי שוקולד ואלכוהול לחוויה האולטימטיבית

    אין דרך טובה יותר ליהנות משוקולד משובח מאשר לשלב אותו עם אלכוהול איכותי. מארז שוקולד ויין הוא הבחירה האולטימטיבית לחובבי טעמים ייחודיים, המשלב בין מתיקות, עומק ועושר ארומטי. שילובי שוקולד ואלכוהול יוצרים חוויית טעמים בלתי נשכחת, שבה כל לגימה וכל נגיסה מתמזגות בהרמוניה מושלמת.

    במוקאיה, חנות השוקולד היוקרתית בכיכר המדינה, תוכלו למצוא מארזי שוקולד ויין המותאמים במיוחד לחובבי השוקולד והאלכוהול. מהשילוב האלגנטי של שוקולד מריר עם וויסקי בעל גוף עמוק ועד לצימוד הרומנטי של שוקולד מריר עם יין אדום, כל מארז נבחר בקפידה כדי להעצים את חוויית הטעימה. הפרלינים הממולאים בליקרים משובחים הם גולת הכותרת, כאשר שילובי ליקר קפה, ליקר דובדבנים וליקר תפוזים יוצרים פרופיל טעמים עשיר ומהודק.

    אם אתם מחפשים מתנה יוקרתית או רוצים לפנק את עצמכם בערב מיוחד, מארז שוקולד ויין ממוקאיה הוא הבחירה המושלמת – שילוב של אומנות השוקולד עם עולם היינות והאלכוהול, לחוויה קולינרית יוצאת דופן.

    אם אתם מחפשים שוקולד איכותי עם ליקרים משובחים, ביקור במוקאיה הוא חובה – חוויה של טעמים, אמנות וחווית קנייה ייחודית.

    אל תשכחו לעקוב אחרינו באינסטגרם ולספר לנו אילו טעמים מעניינים אתכם.

    close

    לקבלת ייעוץ עם נציג השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

      אולי יעניין אותך

      post-image
      הזמנת מארזי שוקולד לאירועים מיוחדים – כך תעשו את זה נכון

      שוקולד – מילה אחת שמעוררת רגשות, זיכרונות וחיוך. באירועים מיוחדים, לא משנה...

      לכתבה המלאה >
      post-image
      שוקולד מריר 70% – הטעם הקלאסי של שוקולד אמיתי

      שוקולד מריר 70% נחשב לאחד הזנים המאוזנים והאהובים ביותר בעולם השוקולד. הוא...

      לכתבה המלאה >
      post-image
      מתנה לגבר שיש לו הכל: איך להפתיע עם מארז שוקולד יוקרתי

      בין אם מדובר ביום הולדת, יום נישואין, או כל אירוע מיוחד אחר,...

      לכתבה המלאה >
      שגיאה
      סגור
      הטבת מועדון
      מספר טלפון
      כניסה
      10% הנחה
      מתנת הצטרפות - הנחה של 10% על הרכישה הבאה
      שם מלא
      מספר טלפון
      אימייל
      הצטרפות חינם
      חזור
      כניסה
      שלח שוב
      #customer_name#
      מאזן נקודות:
      #points_balance#
      הטבות:
      ראה הטבות החבא הטבות
      #unredeemed_rewards_count#
      WhatsApp WhatsApp